Matupplevelse vid food truck Stockholm

Att food truck har kommit till Stockholm har nog inte undgått någon, ett sätt att inta mat på med inspiration från västvärlden. Food truck har blivit väldigt populärt, och det är ett bra sätt för restaurangägare att hålla nere sina kostnader. Den mat som finns i food truck är väldigt varierande, egentligen all mat som du även kan finna på restauranger. Konceptet är dock att det ska gå snabbt, man kan jämföra med en rullande snabbmatsrestaurang.

Prova food truck i Stockholm

Food truck finns att hitta året runt i Stockholm, dock finns det ett större utbud under de milda och varmare årstiderna. Det har under året även funnits en food truck vecka i Kungsträdgården i Stockholm, där det är möjligt att prova små rätter i flera olika bilar. Det är möjligt att hålla utkik var food trucken befinner sig via varje företags kontaktsida. Det är vanligt att de har öppet under lunchtid, även under kvällar och vid speciella evenemang. Fördelen med bilarna är även att de rör sig runt i olika stadsdelar, för att alla ska få möjlighet att prova på maten.

En otrolig food truck Stockholm har kommit med influenser från Mexiko. Det är en truck som har mat så som tacos och fajitas. På ett snabbt och enkelt sätt kan gästerna få sin mat, med en otrolig smakupplevelse.

Variation av mat

Det finns restauranger som även har kompletterat med food trucks, något som är ett bra sätt för att kunna nå ut till ännu fler. Då det finns så pass många olika teman på mat i de olika food trucken, så ger det möjlighet för många att prova nya rätter. Det som brukar vara gemensamt upplägg för de som har en food truck, är att erbjuda begränsat urval rätter på menyn. En allt för stor meny är svår att hantera i förvaring på sådan liten yta, men färre rätter ger det också möjlighet för att det ska kunna serveras snabbare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *