Målare Stockholm bygger ny karriär

I Stockholm finns det en Målare som helt har börjat att sadla om. Han har gått ifrån att ha arbetat med måleriuppdrag i hela sitt liv till att börja träna inför en professionell karriär i boxning! Det är efter att ha kollat en repris på Floyd Mayweather mot Manny Pacquiao som gick för ett par år sedan. När kommentatorn sa att den förstnämnde skulle tjäna uppemot 3 miljarder om han vann denna match insåg denna målare i Stockholm en sak. Han behövde börja boxas professionellt och bli världens bästa boxare, de där 3 miljarderna skulle ju bli hans!

Träning för målare i Stockholm

Att träna för en professionell målare i Stockholm är dock en helt annan femma än att drömma. Det tog ju inte lång tid innan han insåg att det var ett hårt jobb som skulle ligga bakom denna nya karriär i sportvärlden. Det var inget småsnack om att man kunde gå ned och träna vid en till två tillfällen i veckan utan han skulle behöva spendera uppemot 2 till 3 pass om dagen med handskar på händerna. Han förstod då snabbt att det skulle göra det svårt att behålla sin arbetsplats som målare i Stockholm. Så han kysste sin pensel och firma adjö och snörade på sig handskarna, men denna med en bestämdhet som världen aldrig hade sett förut!

Priset för en lägenhetsmålning

At måla en lägenhet behöver nödvändigtvis inte bli dyrt över huvud taget. Det finns många lägen som det hade kunnat sluta i att kostnaden för att hyra en målare I Stockholm blir väldigt låg. Speciellt efter användandet av ROT-avdrag som får ned kostnaden med en hela 30% upp till femtio tusen kronor.

Denna firma har en lång erfarenhet av att erbjuda marknadens billigaste måleritjänster utan att förlora kvalitén i sitt hantverk. De lämnar även alltid kostnadsfria offerter på sina platsbesök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *